Head:

Camera toezicht voor bedrijven

Tegenwoordig is veiligheid een topprioriteit voor bedrijven van elke omvang. Met onze geavanceerde cameratoezichtsystemen kunnen bedrijven hun beveiliging, toezicht en dagelijkse monitoring naar een hoger niveau tillen. Onze oplossingen bieden niet alleen een extra laag beveiliging maar zorgen ook voor gemoedsrust.

24/7 live monitoring en toegankelijk terugkijken

Met onze camerabewakingssystemen heeft u altijd en overal toegang tot livebeelden, of u nu een beeldscherm gebruikt, uw pc, laptop of smartphone. De flexibiliteit van ons systeem maakt het eenvoudig om terug te gaan in de tijd, beelden op te slaan en te beveiligen, zodat u nooit een belangrijk moment mist.

Voor de veiligheid,

toezicht of monitoring.

Cameratoezicht: dag en nacht

Pro-Vision AV zet de standaard met camera’s die 4K Ultra HD-resolutie bieden, inclusief infraroodsensoren voor een duidelijk nachtzicht. Of het nu dag of nacht is, onze cameratoezichtsystemen zorgen ervoor dat u altijd een helder en duidelijk zicht heeft op uw eigendommen, de omgeving van uw pand en de personen in deze omgeving.

Camerabeveiliging door middel van slimme detectie

Onze beveiligingscamera’s zijn uitgerust met de nieuwste AI-technologie, die in staat is om onderscheid te maken tussen verschillende objecten en bewegingen. Dit betekent dat het systeem alarm kan slaan bij ongewenste indringers, terwijl het systeem de bewegingen van onschuldige aspecten zoals vallende blaadjes of huisdieren kan negeren. Zo minimaliseert u valse alarmen en concentreert u zich op wat echt belangrijk is.

Deskundige installatie voor optimale werking

Het strategisch ophangen van cameratoezicht is cruciaal voor een effectieve beveiliging. Wij bieden deskundige installatiediensten om ervoor te zorgen dat elke camera optimaal gepositioneerd is voor de beste zichtbaarheid en dekking. Ons team van professionals houdt rekening met alle belangrijke factoren, van de layout van uw gebouw tot potentiĆ«le veiligheidsrisico’s, om een naadloos en effectief cameratoezichtsysteem te garanderen.

Betrouwbaar beveiligingscamera bedrijf

Bij Pro-Vision AV begrijpen we het belang van veiligheid en beveiliging voor uw bedrijf. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige cameratoezicht oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige monitoring of een uitgebreid beveiligingssysteem, ons team staat klaar om u te ondersteunen met de beste technologie en service. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact