Advies en projectbegeleiding Bij Pro-Vision

Pro-Vision staat u bij op het gebied van audiovisuele oplossingen. Wij bieden u de begeleiding die u nodig heeft om een project te realiseren, hoe groot of klein dit project ook is. Audio, video en verlichting kunnen wij voor u leveren, installeren en onderhouden. Bij iedere stap houden we rekening met uw voorkeuren en uw budget. Samen werken we aan een eindresultaat dat staat als een huis. Advies en projectbegeleiding op maat voor iedereen. Of het nu gaat om lichtadvies, advies over audio of advies over video, Pro-Vision is uw partner.

Advies en projectbegeleiding bij audio

U kunt altijd bij ons terecht als u advies over audio nodig heeft. Audio-oplossingen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo helpen wij bedrijven met advies over audio en begeleiden wij diverse projecten. Het installeren van soundmasking is hier een goed voorbeeld van. Dankzij deze techniek worden geluiden gemaskeerd, voor een rustigere werkomgeving. Maar ook voor het leveren, installeren en onderhouden van discussiesystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Vergaderingen en presentaties worden naar een hoger niveau getild.

Wij doen de projectbegeleiding en geven advies bij audio op kleinere schaal. Naast bedrijven doen wij dit bijvoorbeeld voor kerken, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Maar ook op grote schaal bieden wij audio-oplossingen en projectbegeleiding op maat. U kunt hierbij denken aan audio systemen en muziek installaties voor theaters, concertzalen, sportvelden, festivals, pretparken, stadscentrums en meer.

Advies en projectbegeleiding bij video’s

Ook voor advies over video bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse oplossingen voor verschillende toepassingen. Om presentaties en vergaderingen op werk naar een hoger niveau te tillen, kiest u voor onze oplossingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geavanceerd presentatiescherm of vergaderscherm? Technologie, functionaliteit en een stijlvol design waarbij de software naadloos wordt geïntegreerd en automatisering mogelijk is.

Voor projectbegeleiding en advies over video geldt dat wij diverse klanten hierbij kunnen helpen. Van narrowcasting binnen uw organisatie tot streaming oplossingen, van showcontrol tot videoconferenties: Pro-Vision is de specialist die u zoekt.

Advies en projectbegeleiding bij licht

Naast advies over audio en video behoort lichtadvies tot de mogelijkheden. Door de jaren heen hebben wij diverse projecten van begeleiding voorzien. Van de sfeervolle verlichting binnen een restaurant tot het optimaal verlichten van de buitenzijde van een kantoorpand: wij vinden de juiste oplossing. Een belangrijk onderdeel van lichtadvies op maat is een verlichtingsplan. Wat is de sfeer die u wilt creëren? Wat voor licht past bij uw huisstijl? Vervolgens vinden we de lampen die passen bij uw project.

Ook als het gaat om lichtadvies, kunnen diverse soorten klanten bij ons terecht. Wij verzorgen bijvoorbeeld de sfeerverlichting binnen en buiten horecagelegenheden, binnen en rondom attracties in pretparken en hanglampen voor uw systeemplafond op kantoor. Pro-Vision kan hele lichtsystemen creëren die u met één knop kunt aansturen. Bovendien hebben wij ervaring met Architectural Lightning. Voor lichtadvies moet u bij ons zijn.

Eén contactpersoon voor project en uitvoering bij Pro-Vision!

Het gebruik van een vast contactpersoon is één van de vele voordelen van advies en projectbegeleiding door Pro-Vision. Of u nu advies over audio, video of licht nodig heeft, of een combinatie hiervan, onze ervaren specialisten staan u bij.

Persoonlijk contact zorgt voor betrokkenheid. U weet waar u aan toe bent en bij wie u terecht kunt voor advies, vragen en problemen. Bovendien kan er sneller ingespeeld worden op uw behoeften en is de communicatie consistent. Uw vaste contactpersoon kent het project als geen ander, waardoor advies en oplossingen gepersonaliseerd kunnen worden. Vertrouwen is de basis van het contact. Daarom kiest u voor advies en projectbegeleiding door Pro-Vision. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

ADVIES & PROJECTBEGELEIDING

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact