Head:

Gebouwbeheer- & Domotica systemen

Een gebouwbeheersysteem, ook wel bekend als een GBS systeem, is een geautomatiseerd systeem waarmee u diverse installaties centraal aan kunt sturen. Met deze slimme oplossing kunt u niet alleen apparatuur bedienen, maar ook op elkaar afstemmen. Diverse mechanische en elektrische apparaten kunt u voortaan met één druk op de knop inschakelen. Of stel een schema op waardoor het gebouwbeheersysteem zichzelf kan runnen. De mogelijkheden zijn enorm. Pro-Vision kan de GBS installatie voor u verzorgen. Een GBS systeem is zowel geschikt voor bedrijven als voor woningen. Geniet van het gemak en comfort van dit slimme systeem.

Vrijwel iedereen heeft een

slimme oplossing in huis

Waarom kiezen voor een gebouwbeheersysteem?

Alles gemakkelijk beschikbaar in één app: een gebouwbeheersysteem maakt dit mogelijk. Een huis, kantoorpand of ander gebouw automatiseren stelt u in staat om eenvoudig diverse factoren te verstellen. Pas eenvoudig de temperatuur binnen een ruimte aan, stel het licht in of beheer het energiegebruik. U kunt het binnenklimaat aanpassen aan uw wensen, voor optimaal comfort. Dat is niet alleen fijn voor in de eigen woning, maar op de werkvloer kunt u de voorwaarden scheppen die de productiviteit hoog houden.

Voor ieder modern gebouw is het essentieel om over een GBS systeem te beschikken. Handmatig ieder individueel apparaat instellen behoort tot het verleden. Deze slimme oplossing doet dit voor u. Dankzij de sensoren kan het zelf elektronica bijstellen, bijvoorbeeld de verlichting aanpassen op het daglicht. Een GBS installatie beheert op slimme wijze het energieverbruik binnen een gebouw, wat u een mooie besparing kan opleveren. Stel zelf een schema op, zodat u nergens meer omkijken naar hebt.

Een goed gebouwbeheersysteem stelt u in staat om 24/7 in controle te zijn. U kunt het systeem beheren vanaf uw telefoon, computer of tablet. U kunt altijd en overal het gebouw in de gaten houden, waarbij u notificaties ontvangt en op de hoogte gehouden wordt van belangrijke updates. Het GBS systeem van Pro-Vision maakt gebruik van up-to-date technologie. Zo helpen we u een slim en duurzaam gebouw te waarborgen.

GBS systeem voor bedrijven en voor huizen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Pro-Vision terecht voor een eigen gebouwbeheersysteem. Binnen uw woning kunt u energie besparen dankzij de optimalisatie van onder meer de temperatuurregeling en de ventilatie. Bepaal zelf de tijden waarop de verlichting aan of uit gaat. Dankzij sensoren kan het GBS systeem zelf aanpassingen maken, bijvoorbeeld zonwering laten zakken op zonnige dagen.

Ook voor bedrijven biedt een GBS installatie veel mogelijkheden. Het energieverbruik wordt geoptimaliseerd, de operationele efficiëntie verbetert en u heeft meer controle over het gehele gebouw. Camera’s, toegangscontrole, brandalarmen en zelfs facilitaire diensten kunnen binnen het gebouwbeheersysteem geïntegreerd worden. U bent meteen op de hoogte als er iets aan de hand is.

Ideale keuze voor verlichting en verwarming

Dankzij een GBS systeem beschikt u over een slimme oplossing voor diverse soorten elektronica, waaronder uw verlichting en verwarming. Pas via het gebouwbeheersysteem de intensiteit en de kleur van de verlichting aan. Stel tijden in waarop de verlichting, zowel binnen als buiten, ingeschakeld wordt. Per ruimte instellen is mogelijk. Hetzelfde geldt voor de verwarming. Stel zelf de temperatuur in of automatiseer dit proces met behulp van sensoren. Optimaliseer uw wooncomfort en geniet van een perfect binnenklimaat.

GBS installatie bij Pro-Vision

Vrijwel iedereen beschikt al over een slimme oplossing in huis of op werk. Diverse installaties in en rondom uw woning of bedrijfspand kunnen geautomatiseerd worden. Pro-Vision brengt dit voor u samen in een gemakkelijk te gebruiken app. Comfortabeler wonen en werken. Dankzij een GBS systeem kunt u zelf instellingen maken of het proces geheel automatiseren met behulp van schema’s en sensoren. Enthousiast geworden over de mogelijkheden? Neem nu contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact