Head:

Home cinema

Met een home cinema beschikt u over de kwaliteit van een professionele bioscoop, maar dan thuis. Pro-Vision helpt u om het maximale uit uw kijkbeleving te halen. Wij bieden u high-end oplossingen voor thuis die de kijk- en geluidservaring optimaliseren. Dankzij een home cinema set kunt u nog meer in een film of serie opgaan. Ook tijdens het gamen zorgt onze home cinema set, inclusief Dolby Atmos speakers, voor een ongeëvenaarde belevenis. Het lijkt haast alsof u naar een andere wereld getransporteerd wordt. Hoge kwaliteit en professionele apparatuur: dat is home cinema door Pro-Vision.

High-end oplossingen

voor thuis

Home cinema bij u thuis!

Een film kijken in de bioscoop is een geweldige ervaring. De combinatie van het grote, witte doek en het meeslepende geluid zorgt ervoor dat u ondergedompeld wordt in een andere wereld. Voor even vergeet u uw dagelijkse routine en geniet u van het verhaal, de personages en de special effects. Dankzij home cinema haalt u uw eigen bioscoop in huis. Deze thuisbioscoop zorgt ervoor dat u kunt genieten van de bioscoopervaring die u gewend bent, maar dan vanuit het comfort van uw eigen woning.

Met een home cinema set beschikt u over een alles-in-één oplossing die indruk maakt op akoestisch vlak. Geen gedoe meer met kabels en bedrading, want wij voorzien u van een draadloze home cinema set. Dankzij een draadloze home cinema set heeft u meer plaatsingsvrijheid. Zo kunt u uw home cinema naar uw wensen inrichten. Combineer uw home cinema set met een haarscherp beeld, zodat u geen enkel detail mist en extra kunt genieten van de cinematografie en de mise-en-scène van een film of serie. De kleuren spatten van het scherm af, zodat u zichzelf nog meer kunt verliezen in een meeslepend verhaal.

Waanzinnige geluidservaring

De unieke geluidservaring is waarom u voor een home cinema set kiest. Pro-Vision helpt u om uw home cinema speakers in de juiste opstelling te plaatsen, zodat u door het geluid omgeven wordt. Van luide explosies tot fluisterende personages, van aardbevingen tot regendruppels die zachtjes op de grond vallen: het gehele geluidsspectrum is op driedimensionale wijze hoorbaar. U waant zich middenin de gebeurtenissen van de film.

De fantastische audiogetrouwheid is niet alleen van toegevoegde waarde tijdens het kijken van films en series, maar ook als u uw favoriete muziek wilt beluisteren. Dankzij de hoge resolutie hoort u details die voorheen niet hoorbaar waren. Muziek streamen via bijvoorbeeld Spotify is een fluitje van een cent. Bovendien kunt u uw apparaten bedienen met behulp van digitale assistenten zoals Google Assistant, Alexa of Siri.

Dolby Atmos speakers

Dolby Atmos speakers zijn de overtreffende trap van de welbekende Dolby Surround speakers. De geluidsdiepte is fenomenaal, van hoge tonen tot diepe bastonen dankzij de meegeleverde subwoofer. Bovendien kunnen Dolby Atmos speakers theoretisch een oneindig aantal geluidssporen afspelen. Hierdoor zijn meer details dan ooit waarneembaar. Iedere individuele Dolby Atmos speaker speelt diverse signalen af, waarbij het geluid uit verschillende richtingen komt. Dolby Atmos speakers zijn één van de beste home cinema speakers van dit moment. Wij zorgen voor een optimale installatie en afstelling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Pro-Vision helpt u bij het creëren van uw eigen home cinema. Dankzij onze home cinema set beschikt u over alles wat u nodig heeft om uw kijkervaring thuis naar een hoger niveau te tillen. De aanschaf van losse componenten is niet nodig, wat u een mooie besparing oplevert. Bovendien kunnen wij alles voor u aansluiten en installeren. Het is een draadloze home cinema set, wat gedoe met kabels voorkomt en ervoor zorgt dat alles mooi weggewerkt kan worden. Hierdoor kan in vrijwel iedere ruimte een home cinema worden geplaatst. Ontdek nu de adembenemende geluidservaring van een home cinema set van Pro-Vision.

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact