Head:

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting, ook wel bekend als digital signage, transformeert de wijze waarop bedrijven en organisaties communiceren. Deze technologie fungeert als een persoonlijk televisiekanaal, gericht op het verspreiden van specifieke informatie aan een geselecteerd publiek, of dit nu klanten, bezoekers of werknemers zijn. Het unieke van narrowcasting is de mogelijkheid tot integratie met externe softwarepakketten, waardoor het vernieuwen van inhoud op de displays moeiteloos verloopt, zonder de noodzaak voor dagelijkse contentupdates. 

Een voorbeeld hiervan is de naadloze verbinding met een ticketsysteem voor theaters of bioscopen, waarbij realtime informatie over aankomende voorstellingen, starttijden en beschikbare zitplaatsen wordt weergegeven. Deze flexibiliteit maakt narrowcasting uiterst veelzijdig, met talloze toepassingsmogelijkheden. Ons team is enthousiast om de diverse mogelijkheden van narrowcasting en de voordelen die het biedt voor uw organisatie met u te bespreken.

Narrowcasting

In het digitale tijdperk transformeert narrowcasting de manier waarop organisaties communiceren. Dit systeem biedt een unieke kans om specifieke informatie doelgericht te delen met een beoogde doelgroep. Hieronder verkennen we de diverse facetten van narrowcasting, van data-integratie tot interactiviteit, en hoe deze uw interne en externe communicatie kunnen verrijken.

Koppeling met diverse databronnen

Dankzij de flexibiliteit van narrowcasting systemen kan een simpele koppeling met een verscheidenheid aan databronnen, zoals RSS- en MRSS-feeds, moeiteloos worden gerealiseerd. Dit opent de deur naar een wereld van informatie, waaronder nieuwsupdates, weersvoorspellingen en openbaar vervoer informatie, direct toegankelijk op uw narrowcasting schermen. Deze toegankelijkheid maakt narrowcasting een onmisbaar instrument voor effectieve interne communicatie.

Versterk uw boodschap met video’s

Videocontent, zoals bedrijfsfilms of demonstratievideo’s, kan naadloos worden geïntegreerd in uw narrowcasting systeem, waardoor uw boodschap op een dynamische en boeiende manier wordt versterkt. Voor specifieke sectoren, zoals themaparken, kunnen we geavanceerde koppelingen en showcontrol systemen implementeren om een meeslepende ervaring te bieden.

Cloud vs Lokaal beheer

De keuze tussen cloudgebaseerde en lokale narrowcasting oplossingen hangt af van uw specifieke behoeften, zoals het aantal locaties en de frequentie van data veranderingen. Beide opties bieden hun eigen voordelen en kunnen worden aangepast om naadloos te integreren in uw bestaande workflows, zonder de functionaliteit te beïnvloeden.

Doel narrowcasting voor de eindgebruikers

Bij het implementeren van narrowcasting is het cruciaal om de eindgebruiker en het uiteindelijke doel van de schermen in overweging te nemen. Of uw doel nu het verhogen van de verkoop is of simpelweg het uitlichten van de activiteiten van uw organisatie, het definiëren van deze doelen is essentieel voor het succes van uw narrowcasting strategie.

Widgets en integraties

De integratie van narrowcasting met populaire platforms zoals Office365, G-Suite, YouTube of zelfs uw eigen website kan de functionaliteit aanzienlijk uitbreiden. Deze integraties bieden niet alleen gemak maar ook een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing.

Narrowcasting installeren door Pro-Vision AV

Narrowcasting is meer dan alleen een communicatiemiddel; het is een veelzijdige oplossing die kan worden aangepast aan de unieke behoeften van uw organisatie. Of het nu gaat om het delen van realtime informatie, het versterken van uw merkboodschap via video, of het bieden van interactieve ervaringen, narrowcasting biedt een wereld aan mogelijkheden. 

Bent u klaar om de communicatiestrategie van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de initiële planning tot en met de implementatie van uw narrowcasting systeem. Neem hiervoor contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact