Narrowcasting

Narrowcasting is als een eigen TV station binnen je bedrijf of organisatie. Het is de oplossing voor het uitzenden van informatie voor klanten, bezoekers of alleen intern gebruik.

We kunnen het systeem koppelen met softwarepakketten van derden. Op die manier kunnen we eenvoudig nieuw informatie laten zien op de schermen, zonder dat je dagelijks je content hoeft te wisselen.

Een voorbeeld is de koppeling met een ticketsysteem van een theater of bioscoop. De actuele informatie vanuit de software laat zien welke voorstelling de eerstvolgende is, hoe laat deze begint en hoeveel stoelen er nog beschikbaar
zijn.

Uiteraard zijn op deze manier vele andere koppelingen mogelijk. We vertellen je er graag meer over!

RSS feed

Doormiddel van een RSS feed of MRSS kan een éénvoudige koppeling worden gemaakt met veel data bronnen. Openbaar of beschermde data is dan simpel te gebruiken voor u interne communicatie. Voorbeelden zijn hiervan de bekende nieuws of weer berichten maar ook openbaar vervoer informatie is eenvoudig beschikbaar. Maar er is meer mogelijk. Vraag ons gerust.


Video

Heeft u een bedrijfsfilm om te vertonen. Of wilt u een complexe koppeling met geautomatiseerde systemen om te demonstreren wat u bedrijf kan betekenen voor de cliënt. Wij kunnen deze koppelingen voor u maken. Voor themaparken bieden wij deze oplossingen natuurlijk ook met showcontrol systemen.


Cloud of lokaal

Heeft  u 1 locatie of meerdere locaties en hoe vaak moet de data worden bijgewerkt. Allemaal vragen die inzicht gaan geven in de manier waarop signage voor u gaat werken. En hoe u het kan gaan beheren. Zoekt u een cloud oplossing voor alle locaties of mag het gewoon lokaal worden beheerd. In functies maakt het niet veel uit maar het heeft wel invloed in de werkwijze voor u organisatie.

De gebruiker
Hoe moet de gebruiker de data inzichtelijk krijgen en wat is het achterliggende doel van de schermen. Wilt u graag meer verkopen of is het om te laten zien wat u organisatie allemaal doet.

Widgets
Zoekt u intergratie met Office365 of G-Suite of wellicht Youtube of Yammer. Misschien wel deels u eigen website integreren. Een greep uit de mogelijkheden die er voor heel veel oplossingen al bestaat. De juiste Signage oplossing bespaart u veel tijd en geld.

Interactief
Zoekt u een interactieve oplossing voor route beschrijving of misschien een digitale receptionist. Of heeft u weliicht het idee om mensen interactief u bedrijf of museum te bekijken. We kijken graag samen met u naar de oplossingen die er beschikbaar zijn. Of ontwikkelen de oplossing op maat voor u.

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact