Head:

Over ons

Hartelijk dank voor uw interesse! Wij vertellen natuurlijk graag wat meer over ons bedrijf. Pro Vision is al sinds 1990 een bekende naam in de AV-branche. Nu, 25 jaar later, zijn er een aantal dingen gewijzigd, maar één ding is nog altijd aanwezig; de kwaliteit!

Uw partner op het gebied


van audiovisuele oplossingen

Pro-Vision AV BV, gevestigd in Hoogeveen, is graag uw partner op het gebied van audiovisuele oplossingen. Wij zijn specialist in het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van audio- en videosystemen en LED-verlichting.  Wij beschikken over actuele kennis op het gebied van professioneel Audio, Video en Licht.

Onze eigen technische dienst staat voor u klaar voor installatie en onderhoud. Voor storingen zijn zij 24-uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar via het speciale storingsnummer. Wij denken in het belang van de klant, wij zijn flexibel en  wij kunnen korte responstijden op storingen en onderhoud garanderen.

Samen met u willen wij komen tot een gebruiksvriendelijk AV-systeem wat volledig aan uw wensen voldoet, wat van een hoog kwaliteitsniveau is en wat een hoge mate van bedrijfszekerheid biedt. En dat alles natuurlijk voor een eerlijke prijs die past binnen uw budget.

Niet voor niets mogen wij vele scholen, overheidsinstellingen, zorginstellingen, kerken, theaters, bioscopen en vele andere bedrijven en organisaties tot onze klantenkring rekenen. En met trots!

Ook voor u kunnen wij een waardevolle partner zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

Met vriendelijke groet,

Martijn van Weert & Raymond de Witte
Directie Pro-Vision AV BV

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact