Streaming oplossingen

Live streaming biedt de kans om bij een groot publiek betrokkenheid en sociale interactie te genereren. Op elke locatie, buiten of binnen, in een studio, met onze mobiele regie hebben wij de nieuwste technieken in huis.

LIVE streaming is de gemakkelijkste manier om jouw event, seminar of congres (live) uit te zenden en een groot publiek te bereiken. Dit kan in een open internetomgeving, bijvoorbeeld YouTube of Facebook of beiden (Multi Platform), maar je kunt je ook richten op een beperkte (doel)groep belangstellenden in een gesloten omgeving, zoals intranet. Live streaming biedt volop kansen om betrokkenheid, kennisoverdracht, beleving en sociale interactie te genereren.

Op elke locatie, buiten of binnen, in een studio, met onze mobiele regie hebben wij de nieuwste technieken in huis.

Een webinar is een effectieve, efficiënte manier om te communiceren met verschillende doelgroepen. Denk aan interne communicatie, content/kennis marketing, e-learning, product lancering, bereik van je (potentiële) doelgroep, e.d..

Tijd en (reis)kosten worden bespaard en een kwalitatief bereik en communicatie gegenereerd!

 

LIVE je eigen event, congres

of seminar uitzenden

LIVE streaming is de gemakkelijkste manier om jouw event uit te zenden en jouw doelgroep te bereiken. Dit kan zowel in een open internetomgeving, bijvoorbeeld YouTube of Facebook of beide (Multi Platform), of juiste gericht op een beperkte groep belangstellenden in een gesloten omgeving, zoals intranet.

Bepaal samen met ons je (strategisch) communicatieplan; voor, tijdens (live-streaming) of achteraf zijn de opnames effectief te gebruiken in communicatie naar je verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld een promo, in nieuwsbrieven, evenementen- of een after movie. We denken graag met je mee en zorgen dat de kernboodschap aan de juiste personen wordt overgebracht!

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact