Head:

Streaming oplossingen

Wilt u uw eigen livestream opzetten, bijvoorbeeld om een vergadering te streamen? Pro-Vision is de partner die u zoekt. Wij kunnen u met verschillende livestream oplossingen verder helpen. Of het nu gaat om een gesloten omgeving of een open event waarmee u een groot publiek wilt bereiken, wij zorgen ervoor dat u op een effectieve en efficiënte manier kunt communiceren via uw livestream. Dit kan vanaf iedere locatie geregeld worden, of het nu binnen of buiten is: op kantoor, vanuit huis, vanuit een studio of op een bijzondere locatie. Wij bieden u de livestreaming oplossingen die u nodig heeft.

Livestream oplossingen

U wilt kunnen livestreamen via het internet op een manier die bij u of uw bedrijf past. Daarom leveren wij livestreaming oplossingen op maat. Livestreaming gaat met diverse uitdagingen gepaard, zeker als dit buiten een gecontroleerde omgeving wordt gedaan. Zaken zoals geluid en lichtinval hebben een impact op de algehele kwaliteit. Hier moet rekening mee gehouden worden als u een livestream wilt opzetten. Passende livestream apparatuur is daarom een must. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de valkuilen zijn en helpen wij u ze te omzeilen.

Livestream apparatuur

Bij livestreaming komt meer kijken dan u wellicht zou verwachten. Zo ook op het gebied van apparatuur. Wilt u een livestream opzetten, dan is een goede camera essentieel. Semiprofessioneel, professioneel of remote: wij hebben het allemaal. Wilt u een vergadering streamen of een presentatie geven? Een kwalitatief hoogwaardige microfoon vergroot de spraakverstaanbaarheid en voorkomt overlast door omgevingsgeluiden. Een optimaal audioniveau is gegarandeerd.

Voor livestreamen via het internet moeten beeld en geluid omgezet worden met behulp van een converter. U kunt hierbij kiezen voor een videomixer met een converter ingebouwd. Zo kunt u livestreamen via het internet op het platform van uw keuze, of dit nu Skype of YouTube is. Daarnaast kunt u met behulp van belichting de correcte balans verkrijgen tussen licht en donker. Zo bent u verzekerd van een goed zichtbare stream. De mogelijkheden zijn haast eindeloos bij Pro-Vision, waarbij verhuur van de benodigde apparatuur een optie is.

LIVE je eigen event, congres

of seminar uitzenden

Mogelijkheden livestreamen

Livestreaming is een optie voor diverse gelegenheden. Wellicht gaat u een evenement voor uw bedrijf organiseren. Door dit evenement te streamen, kunt u het delen met anderen. Dit kan voor een select gezelschap of een bredere doelgroep. Livestreaming zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een seminar of congres een groter publiek kan bereiken. Presentaties, lezingen, colleges en workshops kunt u op deze manier ook met de buitenwereld delen. Dergelijke vormen van online kennisoverdracht staan bekend als webinars. Naast bedrijven is livestreaming ook geschikt voor sportevenementen, prijsuitreikingen, concerten, bruiloften, educatie, journalistiek en entertainment. Dankzij Pro-Vision heeft u geen zorgen over de techniek.

Vergadering streamen

Het streamen van een vergadering behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat deze vergadering toegankelijk is voor iedereen met toegang tot de livestream, of het hierbij nu gaat om medewerkers, zakelijke relaties of andere gasten. Zelfs wereldwijd een vergadering streamen is een optie. Hierbij is de beveiliging optimaal. Wij denken met u mee, zodat uw vergadering perfect uit de verf komt. Camerapositionering, goede geluidskwaliteit, belichting, implementatie op uw website, de slides van uw presentatie en meer: Pro-Vision laat niets aan het toeval over.

Livestream platform

Verschillende platforms kunnen ingezet worden als u wilt livestreamen via het internet. U kunt gebruikmaken van software zoals Skype of Microsoft Teams. Daarnaast kunt u, privé of publiekelijk, streamen via bekende websites zoals YouTube, Facebook, Twitch, Instagram en meer. Livestreaming kan op meerdere platforms tegelijk worden uitgevoerd (multi platform). Wilt u zich focussen op een groep belangstellenden in een gesloten omgeving, dan kunt u kiezen voor livestreaming via het intranet. Wat u ook nodig heeft voor uw livestream, Pro-Vision regelt het. Neem gerust contact met ons op voor meer info.

 

 

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact