Vanaf deze week is de nieuwste firmware update van de Riva beschikbaar. In die update zitten een aantal leuke nieuwe mogelijkheden waaronder Miracast ondersteuning.

Miracast ondersteuning

Hiermee wordt de draadloze connectiviteit van dit scherm uitgebreid en kun je naast AirPlay, Chromecast en EShare nu ook eenvoudig met je Windows laptop draadloos verbinding maken met het scherm. Om gebruik te kunnen maken van Miracast dient er een WiFi adapter in het scherm geplaatst te zijn en moet de nieuwste firmware update geïnstalleerd zijn (versie 1005).

Strak design voor de Whiteboard app

Ook de UBoard Mate app heeft een opfrisbeurt gehad. Een nieuw jasje en nieuwe extra functionaliteiten waaronder tools voor wiskunde en een toffe split screen modus. En als je het fijn vind om je aantekeningen mee te nemen op papier; dan kun je vanaf nu ook rechtstreeks printen vanaf je touchscreen.

Vond je de vorige versie mooier? Geen probleem! Ook die is nog beschikbaar voor de Riva.

Handige tools voor in de klas

In de update zitten een aantal handige tools zoals een passer, geodriehoek, gradenboog, meetlat en een rechte hoek. Je kunt met je pen langs deze tools gaan en dan direct tekenen op je scherm. Ideaal!

Hulp nodig?

Wil je graag gebruik maken van Miracast of de nieuwe UBoard Mate app maar om je er niet helemaal uit? Onze mensen zitten voor je klaar! Bel of mail ons: 0528-232847 of info@pro-vision.nl

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact