Head:

Showcontrol

Showcontrol is dé totaaloplossing van dit moment op het gebied van besturingssystemen voor audio, licht, video, effecten en andere technologieën. Er wordt gebruikgemaakt van automatiseringstechnologieën om apparatuur te koppelen, centraal aan te kunnen sturen en te synchroniseren. Met één gesynchroniseerd systeem kunt u softwarematig verschillende soorten hardware gebruiken. U hoeft maar op één knop te drukken om diverse acties te starten. Showcontrol is geschikt voor allerlei toepassingen, van vergaderingen tot hele shows.  Pro-Vision staat u bij tijdens het opzetten van uw showcontrol systeem. We helpen u het meeste hieruit te halen, voor een onvergetelijke ervaring.

Alles perfect synchroon

Technologieën in showcontrol

Met behulp van uw eigen showcontrol systeem kunt u verschillende technologieën samenbrengen en bedienen. Audio is hier een goed voorbeeld van. Via het besturingssysteem kunt u bijvoorbeeld uw audio-installatie inschakelen op het exacte volume waarop u goed hoorbaar bent. Maar het is ook mogelijk om voorgeprogrammeerde audio in te schakelen op specifieke momenten, bijvoorbeeld als onderdeel van een (interactieve) show. Bovendien kunt u uw audio koppelen aan andere technologieën die onderdeel uitmaken van dit systeem, voor een consistent geheel. Naast audio kan ook video onderdeel uitmaken van uw showcontrol systeem. Misschien wilt u een video afspelen tijdens uw presentatie of maakt een video onderdeel uit van een show. Wat uw toepassing ook is, een druk op de knop is voldoende. Bovendien kunt u het geheel nog specialer maken door ook licht onderdeel uit te laten maken van uw besturingssysteem. Armaturen, dimmers, hanglampen en meer: met behulp van showcontrol kunt u de lichten aanzetten en afstellen. Zet de lampen op een specifieke stand, stel een kleur in of laat ze van kleur veranderen. Het kan allemaal. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook allerlei special effects onderdeel uit laten maken van uw showcontrol systeem. Uw shows worden spectaculairder dan ooit. Er zijn nog diverse andere installaties die u kunt integreren. Ontdek bij Pro-Vision hoe u het meeste uit dit besturingssysteem kunt halen.

Programmering en integratie

Binnen uw showcontrol systeem worden verschillende technologieën en processen geïntegreerd. Met een knop of sensor kan een hele show, of onderdeel hiervan, geactiveerd worden. Alles wordt exact op het juiste moment aangestuurd door een centrale processor. Het is mogelijk om vooraf ieder onderdeel te programmeren. Bepaalde onderdelen kunt u aan elkaar koppelen en individuele onderdelen kunt u op specifieke momenten starten. Dankzij het voorprogrammeren kunt u iedere keer dezelfde show uitvoeren.

Toepassingen showcontrol

Showcontrol kan voor een scala aan toepassingen worden ingezet. Het zit al in de naam: showcontrol is bij uitstek geschikt voor shows, op kleine en grote schaal. Van museums tot pretparken en van theaters tot experience centers. Het kan gebruikt worden tijdens lichtshows en andere interactieve opstellingen. Dit systeem kan daarnaast de vergaderingen van uw bedrijf optimaliseren. Met één knop zet u de audio-installatie aan, start u uw presentatie en gaat de zonnewering omlaag. Dat is het gemak van showcontrol.

Verschil tussen showcontrol en showtec

Showcontrol en showtec zijn twee termen die geregeld de revue passeren. Toch verschillen de twee significant van elkaar. Met showcontrol bedoelen we de automatiseringstechnologieën die gebruikt worden om meerdere besturingssystemen aan elkaar te koppelen en te bedienen. Showtec is een Nederlands merk op het gebied van entertainmentverlichting- en effecten. Showtec producten kunnen dus onderdeel uitmaken van het showcontrol systeem en via dit systeem gekoppeld zijn aan andere onderdelen. Denk hierbij aan verlichting en effecten die u met een knop of sensor eenvoudig kunt activeren.

Ontwikkelingen showcontrol

Op het gebied van showcontrol is het nooit rustig. De innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Het systeem zelf is geavanceerder dan ooit. Bedieningsfouten behoren tot het verleden en het systeem maakt zelf een melding bij de technische dienst als een onderdeel uitvalt. Inwerken is niet meer nodig, want het systeem is zo simpel dat zelfs ongetraind personeel het kan bedienen. Of u laat alles volgens een tijdsschema verlopen. In de toekomst zal AI een steeds grotere rol gaan spelen. Hoe dit systeem ook zal evolueren, bij Pro-Vision kunt u altijd profiteren van de meest recente ontwikkelingen.

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact