Head:

Verlichtingstechniek

Er is niets zo bepalend voor de sfeer als verlichting. Van warm en gezellig tot energiek en levendig: uw lichtsysteem stelt u in staat om een ruimte zo aangenaam mogelijk te maken voor uzelf, uw werknemers en uw bezoekers. Pro-Vision staat u bij op het gebied van verlichtingstechniek. U kunt bij ons terecht voor lichtadvies op maat. Vanuit uw wensen creëren wij het optimale verlichtingsplan. Dit doen wij zowel voor binnen- als buitenverlichting. Voor iedere situatie beschikken we over een passende lamp: functioneel, energiezuinig en in diverse kleuren. Ontdek nu de mogelijkheden bij Pro-Vision.

Functioneel, energiezuinig

en sfeervol

Voor welke locaties sfeerverlichting gebruiken?

Met behulp van sfeerverlichting kunt u binnen verschillende locaties de atmosfeer scheppen die u voor ogen heeft. Warm of koel, energiek of rustig, feestelijk of zakelijk, modern of nostalgisch: alles is mogelijk. Ook voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht voor de perfecte sfeerverlichting. Van dimmers tot een hanglamp voor uw systeemplafond: de verlichting van uw kantoor zal perfect zijn voor bijvoorbeeld vergaderingen op hoog niveau of een overleg met een zakelijke relatie. De juiste verlichting kan zelfs een positief effect hebben op de productiviteit.

Naast kantoren draagt onze verlichting bij aan een sfeervollere ambiance binnen horecagelegenheden. Een sfeervolle hanglamp met warm wit licht boven de tafel van een restaurant bijvoorbeeld. Het maakt meer verschil dan u wellicht zou verwachten. Ook theaters kunnen bij ons terecht voor sfeerverlichting. Per voorstelling kunt u een passende atmosfeer creëren. Daarnaast is dit type verlichting een meerwaarde voor winkels. Op zoek naar sfeervolle verlichting? Wij bieden u lichtadvies op maat.

Verlichting voor binnen en buiten

Wij helpen u zowel met binnen- als buitenverlichting. Naast bijvoorbeeld een hanglamp voor uw systeemplafond, kunnen wij ook de buitenverlichting van uw bedrijf regelen. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw opvalt. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van Architectural Lightning weten wij als geen ander wat nodig is om de juiste sfeerbeleving al buiten het pand te laten beginnen. Bovendien zorgen we ervoor dat de buitenverlichting van uw bedrijf past bij uw huisstijl. Hierbij maken wij gebruik van moderne LED verlichting, waarbij zowel de kleur als de stand instelbaar is.

Lichtsysteem

Onze lampen kunt u onderdeel laten uitmaken van een lichtsysteem. U kunt de verlichting binnen een specifieke ruimte met een besturingssysteem aansturen, maar het is ook mogelijk om alle lampen binnen een gebouw tot het AV-netwerk te laten behoren. Zo kunt u met één druk op de knop lampen aan- of uitzetten. Hiermee wordt het gebruiksgemak significant verhoogd. Lampen één voor één aan- of uitzetten behoort tot het verleden. Een lichtsysteem is daarom een must. Pro-Vision zorgt ervoor dat het bedienen van het lichtsysteem bijzonder eenvoudig is. Alles is verbonden en kan op elkaar afgestemd worden. Het systeem kan gemakkelijk worden gewijzigd en uitgebreid. Vooraf kunnen wij de juiste instellingen voor u programmeren. Denk hierbij aan de exacte stand en de correcte kleur. Zo weet u zeker dat de verlichting perfect staat afgesteld. Daarnaast is het mogelijk om uw lichtsysteem van sensoren te voorzien. Zo beschikt u over slimme lampen die zichzelf bijvoorbeeld kunnen aanpassen op de hoeveelheid zonlicht. Een geoptimaliseerd lichtsysteem is mogelijk als u de verlichtingstechniek aan ons overlaat.

Lichtadvies bij Pro-Vision

Iedere ruimte is anders. Bovendien heeft iedereen zijn eigen voorkeuren en wensen op het gebied van verlichting. Daarom geven wij u altijd lichtadvies op maat. U kunt bij ons terecht voor lichtadvies waar u dat nodig heeft, of het nu gaat om binnen- en/of buitenverlichting voor uw bedrijf, theater, horecagelegenheid, winkel of een andere locatie. Verhuur is mogelijk, bijvoorbeeld een mooie hanglamp voor uw systeemplafond. Onze technicus stelt alles perfect af. Neem nu contact met ons op en profiteer van ons lichtadvies op maat.

CONTACTGEGEVENS

Telefoon
0528-232847

Email
info@pro-vision.nl

Adres
Dr. Anton Philipsstraat 9
7903 AL Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Contact